Om Lisensavtale for sluttbrukere

Lisensavtalen for sluttbrukere (Lisensavtalen) er en bindende avtale mellom deg og AO Kaspersky Lab, som fastsetter vilkårene for bruk av programmet.

Les nøye gjennom hele lisensavtalen før du begynner å bruke programmet.

Ved å bekrefte at du godtar lisensavtalen når du installerer programmet eller starter det for første gang, godtar du vilkårene i lisensavtalen. Hvis du ikke godtar vilkårene i lisensavtalen, avbryter du installasjonen av programmet og bruker ikke programmet.